Jakého makléře vybrat?

Jakého makléře vybrat?

Jak se zorientovat v makléřské „džungli“.

Řešíte prodej bytu? O jeho prodej se bude jistě ucházet spousta realitních kanceláří nebo makléřů. Ze zkušenosti už však víme, že byť se jejich kvality i rozsah služeb mnohdy diametrálně liší, nebojí se nekvalitní makléři říct si o stejnou výši provize jako ti kvalitní. Anebo úplně naopak: mnohdy volí neprofesionální makléři cestu podbízení s nižší provizí a samotnému prodeji přitom zdaleka nevěnují tolik péče a energie, kterou si prodej bytu zasluhuje. Ve výsledku pak majitel získává v čisté sumě méně peněz, než které by obdržel s makléřem, který zná svou cenu a svou práci odvádí pořádně.

V této „džungli“ makléřských služeb vám proto rádi pomůžeme s naší službou FérMakléři.cz. Stačí nám poslat pouze stručné informace o vaší nemovitosti, formou vyplněného formuláře u nás na webu www.fermakleri.cz, a my vám doporučíme toho nejlepšího makléře v dané lokalitě. Vybíráme ze všech realitních makléřů z celé České republiky, z velkých i maklých realitních kanceláří. Specialista musí splňovat přísná kritéria, abychom s ním spolupráci navázali.  Součástí těchto kritérií jsou především námi ověřené reference předešlých klientů.

Na email potom obdržíte konkrétní nabídku makléře na prodej vaší nemovitosti. Následně se s ním spojíte a domluvíte se na dalším procesu, který povede k rychlému a pro vás komfortnímu prodeji vaší nemovitosti. 

Prodávate nemovitost?
Získejte až o 10% vyšší cenu

Nechte si od nás doporučit ověřeného makléře, opravodovného specialistu v oboru,
s nejlepší nabídkou v dané lokalitě.

Jakou nemovitost prodáváte?

Byt
Dům
Pozemek
Jiné

Vybíráme z 11 737 realitních makléřů z celé ČR. Doporučíme vám pouze ty kvalitní,
s nejlepší nabídkou v dané lokalitě. Finální volba je čiste na vás.
Naše srovnání je nezávazné a zdarma.

Publikováno: 15.8.2017

Poslední aktualizace: 28.5.2020

Téma: Prodej nemovitosti Provize realitních kanceláří Realitní makléř

Související články

Postup při prodeji nemovitosti zatížené hypotékou

Téma: Prodej nemovitosti Hypoteční úvěr FAQ

Prodávat nemovitost zatíženou hypotékou není v dnešní době už nic zvláštního. Je však důležité si uvědomit několik věcí a podle toho při prodeji i postupovat. Jaké to jsou?

Přečíst článek

Koupě či prodej nemovitosti bez realitky? Jde to! Ale je to složitější.

Téma: Prodej nemovitosti

Prodej, nebo naopak koupě nemovitosti bez pomocí realitní kanceláře není v dnešní době ničím neobvyklým, avšak v obou případech je nutné být vždy obezřetný, dobře informovaný a na vše připravený. Rovněž se vyplácí vyhnout se zbytečně ukvapeným rozhodnutím

Přečíst článek

Mohli jste nás vidět
v těchto médiích